Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LACY'S STARLIGHT eli SUFFELI

menehtyi tapaturmaisesti 8.3.2012 alle vuoden ikäisenä.

Koiranetissä

Cavalierin hankkimista harkittiin kauan ja hartaasti, suorastaan märehdittiin monta vuotta. Pipsa kuoli aikoinaan sydämen vajaatoimintaan vain 7-vuotiaana ja se kokemus oli aika rankka. Viime keväänä sitten rohkaistuin ja sain Ritvasen Marialta Lacy's kennelistä ihanan pienen pennun, jonka seurasta saimme nauttia vain vajaan vuoden. Suffeli jäi naapurin auton alle oman pihatien päässä. Tapahtuma oli täysin vahinko.

Suffeli eli meillä yhdessä kolmen pystykorvan kanssa ja sopeutui sakkiin enemmän kuin hyvin. Aamulla kun lähdettiin hakemaan pystäreitä sisälle, niin Suffeli paineli häkille tuhatta ja sataa ja aloitti heti mahdottoman haukkumisenja pystäreiden kimpussa riekkumisen. Jälleennäkeminen oli joka aamu yhtä riemukas! Alkuaikoina Emma oli pienen pennun tuki ja turva uusissa asioissa ja Sipriina paras leikkikaveri. Sitten Sipriinan tiineysaikana riehumiskaveriksi valikoitui meidän Pyry-junttura. Pariskunta otti kyllä ilon irti mytältämisestä ja Pyrykin älysi antaa pienemmälle "tasoitusta".

Suffelin ruokahalu oli omaa luokkaansa. Liekö johtunut runsaasta liikunnasta vaiko kasvamisesta ja kehittymisestä, se kuitenkin veteli isompia annoksia kuin yksikään pystykorva. Suffeli ehti saada raakaruokaa kolmisen viikkoa ennen tapaturmaa. Lihakasvis-seokset maistuivat hyvin ja iltaruuaksi neiti pisteli rustoluita. Koko koira tuoksui hyvälle ja suusta hävisi paha haju. Raakaruokintaa olisi ilman muuta jatkettu.

Typsy ehti käydä parissa näyttelyssä harjoittelemassa ja niissä meillä oli tarkoitus kulkea enemmänkin. Onneksi ehdittiin sekin kokea.

Suffelia kaivataan kovasti, enemmän kuin osasi aavistaakaan. Toivottavasti meillä on vielä joskus yhtä ihana ja kaunis cavalier! (Mieluummin kaksi.)

8 viikkoa (12.6.2011)

Suffeli Mirvan kuvaamana Sotkamon koiraharrastajien mätsäreissä 4.8.2011.

Suffeli harjoittelee seisomista näyttelyä varten marraskuussa 2011.

Ikää 7 kk.

Tässä sitten ollaan päiväunosilla rakkaan pandan kanssa harjoitusten päätteeksi.

Suffeli-Puffeli 9 kk.

 

 

©2019 Suomenpystykorva - suntuubi.com