Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muistoissa

Ekan sakemanninartun, Riinan, kaverina oli jonkin aikaa uros samaa rotua nimeltään Remu. Rekisterinimi oli Arrox. Remulla oli varmaan kaikki mahdolliset saksanpaimenkoirien vaivat, ns. valuvikoja. Remu eli kanssamme vajaat kaksi vuotta. Kuvassa Remu Roope-kissanpennun kanssa.

Remu koiranetissä

Meillä on ollut aika monta kissaa. Ihan ensimmäinen oli Roope, jonka kohtalosta minulla ei ole muistikuvaa. Vilma oli toinen, sitten Vilman pennuista Miska jäi meille. Miska sai sitten aikanaan yhden ainoan pennun, joka ristittiin Artturi Iivariksi. Kaikki kolme hävisivät mystisesti. Meillä on vahva epäilys, että kissat vei ilves tai kettu. Molemmista oli näköhavaintoja.

Riinan ja Pipsan eläessä meille tuli komea musta puolipitkäkarvainen kolli nimeltä Pörri. Se ei kumarrellut muita kolleja eikä kyllä koiriakaan. Kissa isolla koolla. Senkin vei jokin peto; samaan aikaan hävisi myös naapurin kolli.

Tässä ovat Pörri ja saksanpaimenkoiran tyttöpentu Oona. Pörri samalla kupilla...

Oonan virallinen nimi on Muska ja se on kotoisin Tepaxin kennelistä Luikonlahdelta. Oona on syntynyt 24.2.2001. Oona tuli meille keskelle vanhan omakotitalon peruskorjausta. Tarkoittaa suomeksi sitä, että koulutus jäi hieman vähemmälle. Silti se osasi käyttäytyä ja oppipa olemaan lastenkin kanssa. Oona muutti uuteen kotiin, kun meidän vauvalla todettiin atopia ja lievä koira-allergia. Oonakin on leikattu ja sillä on leikattu spk-uros kaverina. Meillä on onni nähdä sitä aina joskus.

Oona koiranetissä

Tässä Oona Sotkamon koiraharrastajien koulutuksessa kesällä 2002 emännän kanssa.

Tässä köllöttelevät Iitu ja Eetu. Ne ovat sisarukset. Tulivat meille metsästämään hiiriä ja myyriä sen jälkeen kun Pörri katosi. Pennut haettiin muutaman kilometrin päästä navetasta ja opetettiin elämään ihmisten ja Oonan kanssa. Iitu ehti tehdä yhden pentueen ennen kuin se steriloitiin. Kaikki meidän kissat on "operoitu" ja olenkin joskus todennut, että eipä yleensä mene kauan leikkauksesta kun kissa taas katoaa. Näistäkin oli luovuttava vauvan atopian ja allergiaepäilyn takia.

Iitun pennut Sulo (harmaa), Täplä (täplä nenässä) ja Iina-Minttu. Kaikki saivat hyvät kodit.

Täplä ja Oona tekevät tuttavuutta.

Lisää kuvia Galleriassa!

©2019 Suomenpystykorva - suntuubi.com